Så skapar du en bra E-handel

Med ett allt högre tryck på E-handeln, kan det vara en absolut guldgruva för dig som ska starta nytt företag eller för dig som vill öka dina intäkter på bolaget. Fastän trenden har gått i en stadig kurva uppåt de senaste åren är det fortfarande många företag som glömmer bort att prioritera både sin hemsida och E-handel, vilket i värsta fall kan leda till att en konkurrent tar över dina kunder. Vi hjälper dig att skapa en riktigt bra E-handel och listar vad du ska tänka på under processen för att locka fler kunder.

Enkel design

Det kan verka lockande att göra hemsidan och plattformen mer avancerad och innehållsrik, än den faktiskt behöver vara. Varför krångla till det? Dina kunder kommer att uppskatta om det är enkelt att navigera sig mellan hemsidans olika flikar och det är enkelt att hitta vad de letar efter. Så att om din kund är ute efter tåliga utemöbler , ska sökfunktionen vara väl synlig och sökresultaten ska vara förknippade med sökordet.

Bra produktbilder och information

Utöver hemsidans design kommer också innehållet att ha stor betydelse. Det är viktigt att du lägger ner tid och hjärta på att fota bra produktbilder som verkligen visar produkterna du kommer att sälja. Detta ska sedan kombineras med en riktig och passande produktbeskrivning. Om du har bilder som överensstämmer med produkten och välskriven information om produkten, kommer det att leda till mindre returer och du sparar då pengar.

Se också till att den person som du anställer för att designa hemsidan är pålitlig och kunnig, samt att du har en tydlig bild över hur hemsidan ska se ut, innan arbetet påbörjas.